Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Joachim Solberg szeminárium és show 01.21.
Január 21-én világhírû bûvész érkezik Budapestre, aki egyedülálló oktató szemináriumában magyarázza el mutatványait, majd különleges Varázs-szalon bûvészshowt tart dr. Szabó G. Gáborral együtt. A dán királynõ hivatalos bûvésze a világ számos pontján elkápráztatta már a közönséget, többször járt Japánban, turnézott az Egyesült Államokban és Európában. Különleges kártya, close-up és stand-up anyagai, illetve oktató DVD-i révén jól ismert a nemzetközi szakmában, emellett hazájában fõmûsoridõs tv showk - többek között a Dán Got Talent - elismert sztárja. Szemináriumában fõként gyakorlati tudást ad át, NEM dealer demoval készül. Az oktatást egy laikus közönség számára is nyitott showmûsor, a Varázs-Szalon újabb elõadása követi. Dr. Szabó G. Gábor - nemzetközi referenciákkal rendelkezõ kártyabûvész - az esemény házigazdájaként maga is bemutat néhány trükköt, pódiumon beszélget majd a dán bûvésszel annak eddigi pályafutásáról és természetesen látható lesz legismertebb varázslataival maga Joachim Solberg is. A lenti ár az elõvételes és kedvezményes - kombinált (szeminárium és show) - jegyár, az oktatásra külön 3900-ért, a show-ra 3500-ért vásárolhatók jegyek.

Leírás: -
6590.- Ft

Micro
A feladat rendkívül egyszerû. Ezért érthetetlen, és felettébb bosszantó a teljes sikertelenség: nem lehet a kampót a gumikarikába akasztani. De miért nem? A mozdulatok egyszerûek, sehol semmi trükk. Az elõadó kezében mindig, és láthatóan könnyedén mûködik - a pálcikát a csõben megbújó gumiba kell akasztani, majd jól kihúzni, hogy aztán hangos csattanással ugorjon vissza a csõbe. Ennyi az egész. De másnak miért nem sikerül?

Leírás: képes
1200.- Ft

Bûvös kocka - gyorsított
Nem trükkös. A bûvös kocka gyorsított, profi verziója, a lekerekített széleknek köszönhetõen gyorsabban pörög, nem akad és jó gyorsan ki tudod rakni. 56 mm-es oldalak.

Leírás: -
2500.- Ft

Óriás Kipp-kopp kocka
Egy apró négyszögletes dobozt mutatsz fel a nézõknek, ebben három színes kocka: egy piros, egy sárga és egy kék. Elõveszed a kéket, eltûnik a kezeid közül - hol lehet? Megrázod a misztikus dobozt, kinyitod és újra ott van benne a piros, a sárga és a KÉK kocka egyaránt. Varázslat!

Leírás: angol
4290.- Ft

Mesika Loops - EXTRA minõség, 8 darabos
Csekkoljad a termékvideót, ez valami elképesztõ! A loops a tárgymozgatások, PK effektek elengedhetetlen kelléke, ami mindig nálad lehet, nem zavar semmiben, mégis bármikor bevethetõ. Mozgass szemüveget, tollat, kanalat anélkül hogy hozzáérnél! Vagy csináld meg a leghatásosabb rising card vagy hanuted deck lejátszást! A csomagban 8 loop (rugalmas láthatatlan szál) található, használatra készen (nem kell semmit kötöznöd). A kellékhez részletes online videómagyarázat jár.

Leírás: online DVD
4800.- Ft

Ultra Gum DVD
Most megtudhatod a titkot, hogyan kerül a nézõtõl elkért bankjegy letépett sarka egy gyárilag zárt rágógumis tasakba. És ezzel még nincs vége: a videó variálja is a rutint, hat elképesztõ trükköt mutat be kölcsönkért bankjegyekkel és hagyományos kártyával. Egyszerû és nagyszerû - az elmúlt évtized egyik legnépszerûbb bûvész DVD-je az USA-ból!

Leírás: dvd
9900.- Ft

Steel playing cards (RED)
Prémium minõség, új kedvenc! Hosszas és gondos tervezést követõen a valaha volt (egyik) legjobb minõségû USPCC kártyát hozták létre - ötvözve a Bicycle minõséget a Bee stockkal. Egyszínû elegáns kártyadoboz - minimalista design, a piros keretben piros alapon fehér pöttyök. Ilyen kártyát még nem tartottál a kezedben soha…

Leírás: -
2300.- Ft

Formázható prémium lufik és lufifújó pumpa
Lufis csomag verhetetlen áron! Készít lufikardot, kiskutyát, nyuszit, virágot - ehhez a csomag tartalmaz egy profi lufifújót, 30 db. prémium minõségû lufit és egy képes-ábrás útmutatót, ahonnan egy csomó lufiállatka és forma hajtogatási módját is megtanulhatod. Váó!

Leírás: képes
2600.- Ft

Sitta fekete-fehér blendo
Az elõadó egy fehér és egy fekete kendõt mutat fel a közönségnek, majd a pillanat törtrésze alatt összevarázsolja õket egy fekete-fehér kendõvé. És ugyanez mûködik visszafelé is… 30 cm-es fehér, fekete és fekete-fehér kendõ, tulajdonképpen parlour, stand-up verzió, prémium Sitta kivitel.

Leírás: -
6990.- Ft

Pompom MINI
Mi lehet a logika? Meghúzom az egyik pompomt, feljön a másik, aztán a harmadik, késõbb újra az elsõ, majd elkezd mozogni a negyedik is. Ez aztán a mókás - de vajon milyen kapcsolat lehet a pompomokat tartó zsinórok között? Semmilyen, ettõl varázslat: az elõadó kettészedi a pálcát, abban bizony nincsenek összekötve a zsinórok. Comedy, stand-up és gyerekmûsorba egyaránt tökéletes!

Leírás: angol
7500.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu