Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Bicycle Gnomes
A törpék misztikus mesevilága tûnik fel az egyedi kártyákon. A szimbólumok az éjszakát és a nappalt jelenítik meg, különleges karrakterek (pl. a lovas, kovács és íjász törpe). A csomag nagyon limitált, így mindössze 2700 példányban jelent meg, a számozott bélyegek hitelesítik ezt.

Leírás: -
2990.- Ft

Blossom Deck
Ilyen szép kártyát még sose láttál! Letisztult, igényes, elegáns csomag - aranybarna hátoldal, elképesztõ motívumok. A képoldalon zöldes-piros színek, a szokásos Bicycle minõségnél is jobb Tally-Ho finish. 10 bûvészboltosból 11 ezt ajánlja!

Leírás: -
3590.- Ft

Memento Mori Blue
Az év kártyája már közkívánatra a kék minden árnyalatában is! Minimalista, egyedi, elegáns és menõ design, 3D grafikai megoldások a kép- és hátoldalon egyaránt. Már-már tökéletes az élmény, a lapok nyitása, a kártyák ragyogása olyan, mint az elen hajnali tûz, ami sok ezer gondot elûz. Ez rímelt!

Leírás: -
4290.- Ft

Mini kard illúzió
A színes mûanyagdobozba kerülõ érmét apró kardokkal szúrod át - lehetetlen! A klasszikus illúzió mini verzióban.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Mini karika készlet
Micsoda örökzöld mutatvány: a fém karikák összekapcsolódnak és szétválnak - miközben a nézõnek sejtése sincs, hogy történhet a varázslat. Mini verzió, 10 cm-es átmérõ, egyszerûen tökéletes, close up illúziókra tervezve! A mutatvány nem a legkönnyebb, ugyanakkor az eligazodást egy online videó segíti, amely lépésrõl lépésre magyarázza el a titkokat.

Leírás: online DVD
2500.- Ft

Rubik Varázs
Az összekevert rubik kocka kirakódik egy üres fekete színû dobozban. Semmi KOCKÁZAT és mellékhatás - tökéletes mutatvány. 

Leírás: angol
5900.- Ft

Close-up magic DVD
Az elmúlt évtizedek amerikai bûvészkazettáinak digitális válogatása - a legjobb close-up trükkökkel. A videón látható Eugene Burger, Banachek, JJ. Sanvert, Greg Wilson, R. Paul Wilson, Doc Eason, Daryl. Micsoda válogatás! A dvd lemezen KÁRTYA NÉLKÜLI close-up rutinok vannak, többek között Pohár-golyó lejátszás, bankjegyes trükkök, cylinder and coins rutin. Limitált számban a bûvészboltban!

Leírás: DVD
6500.- Ft

Self Tying Shoelace DVD és eszköz
Több nemzetközi szavazáson is az év trükkje! Sétálj kikötõdött cipõfûzõvel egy forgalmas utcán, rázzad meg a lábfejed, ekkor a cipõfûzõ elkezd ugrálni össze-vissza, kereszteni magát - és megtörténik a csoda: magától bekötõdik a cipõfûzõd. A mutatvány látványos, ráadásul a végén nem kell takargatnod a cipõdet, bátran vizsgálhatják a nézõk a fûzõt. A csomagban részletes magyarázó DVD és a titkos cipõfûzõ található.

Leírás: dvd
8990.- Ft

Bottled - kupak az üvegben
A kupak az egyik pillanatban a tenyeredben, majd egy szempillantás után már a kólásüvegben. Nincs trükkös üveg, megvizsgálhatják a palackot és a kupakot is. Forradalmi újítás a kupak az üvegben témában - ráadásul a Bûvészboltban mindig azzal nyaggatnak minket a vevõk, hogy valami hétköznapi tárggyal mutassunk trükköt, hát itt van! És még könnyû is a trükk, tulajdonképpen bármikor elõadható, nem látunk ebben hibát.

Leírás: online DVD
12900.- Ft

London Collection
Guy Hollingworth páratlan stílusával, elegáns és okos kártyatrükkjeivel a nemzetközi bûvészközösség egyik kedvence. Válogatáslemezén korábbi 1996-os dvdjének anyagai keverednek aktuális felvételekkel - óriási és komoly anyag, elõképzettséget és némi kézügyességet igényel. Több mint 3 órás!

Leírás: angol DVD
6990.- Ft

A három szemfényvesztõ 10.19. - Bûvészshow
Különbözõ stílusú karakterek és egy óriási show - új elõadással tér vissza Magyarország többszereplõs szemfényvesztése! Teltházas színházi elõadások, exkluzív magánpartyk és számos nemzetközi turné után most az FMH varázslatos hangulatú színháztermének színpadán tûnik fel Kaszányi Roland, Kiss László és Szabó István. A rendhagyó bûvésztrió változatos mûsora a varázslat új dimenzióját garantálja: látványos színpadi mutatványok, gondolatolvasás, kártyatrükkök, humor és kézügyesség. Az október 19-én este hét órától megrendezésre kerülõ kétfelvonásos showban a három SZEMFÉNYVESZTÕ biztosan elvarázsolja Önt és családját! 10.19. 19.00 FMH. 1119. BP. Fehérvári út 47. Jegyek elérhetõek elõvételben a Figaro Bûvészboltban és az FMH jegypénztárában. Jegyár: 2990 Ft.

Leírás: -
2990.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu