Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Érmegyártó
Az apró pálca mindkét oldalán üres - ennek ellenére újabb és újabb tízforintos jelenik meg rajta. Népszerû társasági trükk, a nõk imádják a pénzt varázsló bûvészeket!

Leírás: magyar
990.- Ft

Bankjegy nyomtató
De jó is lenne idõnként egy kis pénzt nyomtatni! Ez többé már nem álom, hiszen itt a hozzá való bûvész-nyomtató. Közönséges, üres papírlapokból nyomtat valódi pénzt a különös kellék. Lehetetlen abbahagyni...

Leírás: magyar
1990.- Ft

Misled
A ceruza láthatóan áthatol a kölcsönkért papírpénzen. Klasszikus trükk, verhetetlen áron. A mutatvány végén természetesen minden megvizsgálható - ahogy David Copperfield las vegasi showjában is láttad!

Leírás: angol füzet
2500.- Ft

UFO kocka
Az elõadó kezébõl egyesével LÁTHATATLANUL tûnnek el a kockák, majd jelennek meg egy fekete dobozkában. Izgalmas kézügyességi mutatvány, látványos - már-már megmagyarázhatatlan - varázslat!

Leírás: magyar-videó
2500.- Ft

Mentalista táblácska
Könnyû, de elképesztõen hatásos mentáltrükk. A bûvész három jóslatot ír fel filctollal egy kis zöld táblára, ezek pedig pontosan egyeznek a nézõ által gondolt számra, névre és kártyaszimbólumra. A trükkös tábla akár zsebben is elfér könnyedén és bónuszban néhány trükkös esp kártya jár hozzá. Miben trükkösek a lapok? Mind jelölt, szóval a hátáról is leolvasható, milyen szimbólum van a képoldalán.

Leírás: magyar
2590.- Ft

Múmiás Rejtély
Nagyon rejtélyes, hogyan találja ki a bûvész, melyik múmiát rejtették a nézõk a szarkofágba. Fehér? Fekete? Szürke? A megoldás maradjon rejtély, de annyit talán elárulhatok, ennyire szemtelen gondolatátviteli trükköt még nem láttam. A kelléket kényelmesen zsebre lehet vágni, aztán bárhol, bármikor rögtönözve elõadható.

Leírás: magyar
2800.- Ft

Explosion - villanykörte törés
Talán a tökéletes PK effekt, ami Derren Brown tv showjából is ismerõs lehet: egy mûködõ villanykörtét teljesen elzársz a környezettõl és egy átlátszó zacskóba teszed. A zacskót egy irodai kapoccsal lezárod, majd koncentrálsz és az általad kívánt pillanatban az üveg szilánkjaira esik szét. (Mindezt persze a zacskó biztonságában, így se neked se a nézõknek nem esik baja.) A csomagban több tartalék zacskó is van, a mutatványt csak 18 éven felülieknek ajánljuk.

Leírás: magyar-videó
5990.- Ft

Tic Tac Toe Mini
Csak egy darab a Bûvészboltban, sold out a világ minden pontján. A Tic tac toe angol nyelvû ismertetõje: An amazing close-up item that plays big! Based on the creative mind of Kai-Fu Wang, Bond Lee has improved this routine. Tic-Tac-Toe is a classic paper and pencil game between two players. Now it turns into an interactive game between the magician and the audience. Each player takes turns drawing O and X on a 3 by 3 grid. After completing the game, the magician reveals a surprise ending!

Leírás: angol
19990.- Ft

Steel Playing Cards (BLUE)
Prémium minõség, új kedvenc! Hosszas és gondos tervezést követõen a valaha volt (egyik) legjobb minõségû USPCC kártyát hozták létre - ötvözve a Bicycle minõséget a Bee stockkal. Egyszínú elegáns kártyadoboz - minimalista design, a kék keretben világoskék alapon fehér pöttyök. Ilyen kártyát még nem tartottál a kezedben soha.

Leírás: -
2300.- Ft

Kocka móka
A zárt doboz átlátszó oldalfalain keresztül jól látható a nagy kocka. Egyetlen mozdulat... erõs, csattanó hang, és bár ez képtelenség, de a nagy kocka helyett sok pici dobókocka csörög a dobozban. Újra kapható 2490 Ft helyett most csak:

Leírás: magyar
1850.- Ft

Csillag jóslat - 3+1 mutatvánnyal
Az elõadó egy gumikarikát ad a nézõnek és arra kéri, szorítsa a gumit egészen a mutatvány végéig az összecsukott tenyerében. Hat darab furcsa kártyalap kerül elõ az alábbi jelekkel: kör, kereszt, háromszög, négyzet, csillag, hullámvonal. A nézõ választ egyet a lapok közül - és tádáámm, a mutatvány ideje alatt tenyérben tartott gumikarika csillag alakúvá változik. Annyira jó ez a készlet, hogy nagyon sok ötlet eszünkbe jutott - ezért csináltunk hozzá egy leírát, ahol 3+1 trükköt írunk le.

Leírás: magyar
1500.- Ft

Mouth Coil szalag
A bûvész teljesen megdöbbenti a közönséget: egy szalvétát vesz a szájába, majd egy végtelenül hosszú fehér szalagot húz elõ onnan, ami jó sok méter hosszú.

Leírás: -
2990.- Ft

Zebra kendõ és stoppolható reel
A piros-fehér kendõn függõleges csíkok egy varázsfújás hatására vízszintes csíkokká változnak. Hihetetlen! És még látványos is! A csomag egy kendõt és profi bûvészeknek készített stoppolható reelt tartalmaz, szóval nem kevés további lehetõség van a kendõvel és a kis szerkezettel: az áthatolás mikrofonállványon, vagy amikor kiköti magát (!) a megcsomózott kendõ.

Leírás: angol
7990.- Ft

Megjelenõ óriás szivószál
Az ember csak ül, a száját tátja, és sehogy sem érti, honnan, hogyan varázsolt elõ valaki a semmibõl egy másfél méter hosszú óriási szívószálat. Képzeljék el a következõt: a bûvész lazán eszi a gyorsmenüt egy közönséges, egyszerû papír zacskóból. Egy szendvics, krumpli, egy pohár ital, de aztán kõvé dermed, ahogy belenéz a zacskóba. Érthetõ a meglepõdés, mert azonnal egy óriási szívószálat vezet elõ a papírzacskóból. Az ész megáll. A készlet része az erõs, strapabíró és tökéletes métetû zacskó is.

Leírás: angol
8900.- Ft

Tenyo Silk to egg
Az elõadó tenyerébe belegyûrt kendõ átváltozik egy tojásra. A klasszikus készlet, profi és tartós minõség, kendõt is tartalmaz, ráadásul a fehér színû tojással pontosan egyezõ kinézetû tojást tudtok beszerezni a piacon, vagy bármelyik szupermarketben.

Leírás: angol-japán
7500.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu