Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Bicycle Green
A klasszikus Bicycle kártya zöld hátoldallal. Air-Cushion finish, prémium minõség, USPCC. Környezetvédõknek, fradi meccsre, zöldpártiaknak.

Leírás: -
2900.- Ft

Mesika Loops - EXTRA minõség, 8 darabos
Csekkoljad a termékvideót, ez valami elképesztõ! A loops a tárgymozgatások, PK effektek elengedhetetlen kelléke, ami mindig nálad lehet, nem zavar semmiben, mégis bármikor bevethetõ. Mozgass szemüveget, tollat, kanalat anélkül hogy hozzáérnél! Vagy csináld meg a leghatásosabb rising card vagy hanuted deck lejátszást! A csomagban 8 loop (rugalmas láthatatlan szál) található, használatra készen (nem kell semmit kötöznöd). A kellékhez részletes online videómagyarázat jár.

Leírás: online DVD
4800.- Ft

Banshees - kártya és videó dobásokhoz
Dobj célba a kártyáddal! A Banshees csomag lapjait félelmetes erejû és elképesztõ sebességû dobásokra tervezték úgy, hogy csúcsminõségû mûanyagok keverékét használták fel hozzá. A kártyák szélein ferde bevágás található, ez gyorsítja fel a levegõben a lapot és növeli a becsapódás erejét. A csomag egy 10 perces online videót is tartalmaz, ahol személyesen a kártyadobások világrekordját tartó Rick Smith Jr. ad ízelítõt a technikájából. Legyen ez a következõ nagy dobásod!

Leírás: online DVD
5900.- Ft

Red mirror DVD - Helder Guimaraes
Helder Guimaraes vilálgszínvonalú elõadó, a kártyabûvészet világbajnoka. Most itt a lehetõség, beleshetsz az elképesztõ elme kreatív alkotófolyamatának kulisszái mögé és megtanulhatod tíz saját fejlesztésû mutatványát is. A DVD anyag több mint 3,5 óra hosszú, a mutatványokat a bûvészet szentélyében, az amerikai Magic Castleben adja elõ, majd a mutatványok magyarázata után (ahol a rutinok mellett megismerheted bizonyos kézügyességi fogások Helder-féle variációt) interjúban mesél arról, hogyan születnek meg a világrengetõ mutatványok. Elegáns kézügyességi mutatványok. Mászthev.

Leírás: dvd
6990.- Ft

Lennart Green és Dani DaOrtiz dupla DVD
Ritkán ülhetsz le (még ha virtuálisan is) két ekkora legenda mellé a kártyaasztalhoz. Két nagybetûs ZSENI, Lennart Green és Dani Daortiz. Erõs kézügyességi anyag, óriási mennyiség. Figyelem, nem könnyû anyag - sõt, nagyon nehéz!

Leírás: dvd
7900.- Ft

Ultra Gum DVD
Most megtudhatod a titkot, hogyan kerül a nézõtõl elkért bankjegy letépett sarka egy gyárilag zárt rágógumis tasakba. És ezzel még nincs vége: a videó variálja is a rutint, hat elképesztõ trükköt mutat be kölcsönkért bankjegyekkel és hagyományos kártyával. Egyszerû és nagyszerû - az elmúlt évtized egyik legnépszerûbb bûvész DVD-je az USA-ból!

Leírás: dvd
9900.- Ft

Card Magic könyv - Kaufman
Gyûjteményes könyv finom és elegáns kézügyességi kártyatrükkökkel - ezek biztos bekerülnek a repertoárodba. A világ legnagyobb bûvészmagazinjának fõszerkesztõje által szerkesztett kötet az elmúlt évtizedek egyik fontos leirata olyan bûvészek közremûködésével és trükkjeivel, mint Derek Dingle, Edward Marlo, Jon Racherbaumer, Harry Lorayne, Gene Maze, Darwin Ortiz, Ken Krenzel, Bill Simon, Phil Goldstein és Russell Barnhart. Nem rossz nevek! Angol nyelvû szakkönyv, 184 oldal.

Leírás: angol
10900.- Ft

A titkos Vernon szeminárium - Roberto Giobbi
Dai Vernon vitathatatlanul a 20. század kártyabûvészetének kulcsfigurája. A kétlemezes, három órás szemináriumban Roberto Giobbi - a varázslók egyik legnagyobb krónikása - feltárja és megmutatja Vernon életmûvének legjelentõsebb trükkjeit - tehát azt, amitõl Dai Vernon valóban olyan különleges. Az Egyesült Királyságban rögzített szemináriumban szerepl minden: trükkök, technikák, elméletek, anekdoták Giobbi tolmácsolásában. Az egyik DVD-n bónusz anyag is van, 80 oldalas PDF Life and work címmel Dai Vernon pályaívérõl és szakmai jelentõségérõl. Óriási anyag, legendás mutatványok.

Leírás: dvd
10900.- Ft

Tool - univerzális eszköz - David Stone
A Tool sokkal több egy egyszerû trükknél, univerzális eszköz, amellyel 11 trükköt tanulhatsz a DVD-bõl, de a lehetõségek tárháza végtelen. Nem toolzás, a Tool trükkös eszköze MINDEN képzeletet toolszárnyal: megváltozik a kártyák hátának színe, összeolvad egy széttépett lap, megjelenik a bankkártyád, apróra válthatod a bankjegyeket, megfordulnak a kártyák, átváltoznak a lapok. Mostantól soha nem indulsz el otthonról a Tool nélkül - nézd meg a mellékelt videót is!

Leírás: dvd
12900.- Ft

Hoyle Waterproof Kártyacsomag
Nagyon különösen néznek ki ezek a prémium minõségû mûanyag kártyák, ugyanis minden lap átlátszó. És nem csak a szokatlan külseje miatt azonnal beleszeretõs a Hoyle Waterproof csomag: minden lap vízálló, tartós, könnyen keverhetõ és MOSHATÓ.

Leírás: -
3500.- Ft

Pure Cardistry kártyacsomag - Blue
A cardistry õrült kártyazsonglõreinek szívét most egy lélegzetelállító kártyával dobbantjuk meg. Minimál dizájn, égszínkék, feltûnõ lapok, inverz színek. A Pure Cardistry csomag kiadását hosszú tervezõmunka elõzte meg, hogy tökéletes csomagot alkossanak a cardistry mûfaját képviselõknek. Élmény!

Leírás: -
3900.- Ft

Formázható prémium lufik és lufifújó pumpa
Lufis csomag verhetetlen áron! Készít lufikardot, kiskutyát, nyuszit, virágot - ehhez a csomag tartalmaz egy profi lufifújót, 30 db. prémium minõségû lufit és egy képes-ábrás útmutatót, ahonnan egy csomó lufiállatka és forma hajtogatási módját is megtanulhatod. Váó!

Leírás: képes
2600.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu